Keep Goin

Ja livet rullar på. 
Helgen som var hade jag lovat att ta ner några träd åt min arbetskamrat på hennes tomt. Något jag aldrig gjort förr. Att fälla träd på ytor där de finns hus och annat som man faktiskt kan förstöra är lite läskigt. Men jag tänkte efter att ha varit där och tittat att det var ett projekt som kunde vara bra för mig. Sagt och gjort så åkte jag dit. Hade med mig spännband och grejer för att kunna säkra att träden gick dit jag ville. Började kanske inte så bra när ett av banden gick av när ett av träden just skulle till att falla. Men grabbarna som var med var snabba och vi lyckades få det åt rätt håll. Resten av dagen flöt på allt gick som det skulle. Även andra dagen gick precis så bra som jag hoppats på. Men jag kan säga att för mig som inte jobbat riktigt med kroppen på ett tag så var det riktigt jobbigt att fälla så pass många träd som det faktiskt var. Men samtidigt så var det kul att se att man faktiskt klarar av det. Kanske är det en nisch att satsa på i framtiden. 

Många gånger har jag funderat på varför det händer trafikolyckor och jag gör det fortfarande. Jag fattar verkligen inte hur folk tänker. Jag körde ett lass med virke från extrajobbet jag hade i helgen, vid en korsning med övergånsställ och vägbula där jag ska svänga vänster är det en idiot som gör en omkörning. För er som kört en traktor med släp vet att det tar lite kraft att få stopp på det hela. Jag hinner precis få stopp på maskineriet innan det smäller. Man kan väl säga att man har lite tur ibland. Även om jag kanske i värsta fall fått punktering så hade nog personerna i bilen fått mycket ondare, men jag fattar inte hur folk tänker. Kan nån förklara??

Uppehåll

Efter en lång tids uppehåll så är det nu dags att uppdatera och se vad som hänt sen sist. 
Jag har nu flyttat in i den nya lägnehten. Allt är i princip nytt. Nya tapeter nya möbler ny färg där det finns sådan. 
Sakta men säkert sätter jag min egna prägel på det här stället. Men än så länge så ser det ut som, ja jag vet inte hur det ser. Allt e på plats men det är inte nån finish på nånting. Inga tavlor eller personliga saker uppe, och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad som ska upp för att det ska kännas som mitt. Så under tiden j funderar får det se lite tråkigt ut. 

I övrigt så har det hänt så mycket. Jag har börjat leva igen, har fått många nya vänner som gör livet lättare och mycket roligare att leva. Man är inte längre den blyga och ensamma killen från Valbo utan vill man så kan man en onsdagkväll ramla hem till nån för att snacka lite skit. 
Jag som aldrig trodde att jag skulle bli en krogråtta har blivit det. Jag kan snabbare räkna de helger jag inte varit ut med kompisarna. Det är inte varje gång jag e full men fortfarande så är det så himla kul att göra nått med helgerna. 
Har börjat ändra lite på min personlighet litegrann är medvetet men mycket har skett bara genom att man träffat nytt folk. 

Min lillebror och jag har börjat spåna på lite idéer om ett eget företag. Vi har insett båda två att det enda sättet att få göra det man verkligen vill är att starta eget och inrikta sig på det som man faktiskt tycker är kul. I vårat fall nu då så är det maskiner som gäller. Skogsmaskiner, traktorer, ja allt som brummar egentligen. När det blir vet vi inte än men jag hoppas och tror att det kommer att ske inom en 5 års period. 

Over and out. 

RSS 2.0