Nytt & gammalt

Idag var det den sista dagen på det ställe som gett mig lön i 3 års tid. Det var med blandade känslor som jag lämnade in min nyckel och städade ur skåpet.
Säga vad man vill men utan Swedol så hade jag inte varit där, eller den jag är idag. Det här jobbet har gett mig ett självförtroende som jag inte haft förut. Jag kommer nog mest att sakna kunderna som man fått kontakt med under tre år. Det är först när man slutar som man inser hur mycket kontakter man faktiskt har. Några som man faktiskt skulle kunna kalla vänner. För att inte nämna arbetskamraterna som har skällt, hånat och framförallt pushat en att bli bättre hela tiden. Jag tror banne mig att de faktiskt har lyckats dessutom. Jag kommer att sakna det.
På måndag börjar ett nytt äventyr. Ett äventyr jag inte har en aning om vad det kommer innebära så här i förväg. Men det är det som gör det så spännande, att få prova sina vingar inom något relativt nytt. En utmaning kan man lugnt säga.
Det händer saker hela tiden :)

Njutbart

En dag med familj och släkt ute på Öarna runt Limön. Det verkar som att sommaren har tagit en liten paus för det var inte så varmt som det har varit idag. För första gången på en månad hade jag långbyxor och tjocktröja.
Det var en trevlig dag, mycket fika och en massa god mat. Mycket prat och lite sova i en solstol. Säga vad man vill om skärgården men det är iaf lugnt och skönt. Det mest irriterande ljudet var när Tärnorna dök ner i vattnet för att hitta nått att äta, annars i stort sett helt tyst.
Jag satt några stunder ute på bryggan med "min" älskade hund i knät och bara tittade ut mot vattnet. Det är långt emellan jag tar mig tid att bara sitta så där och tomglo ut i ingenting. Men det är riktigt skönt man kan som rensa skallen och bara njuta.

ensam

Jag har kommit fram till att jag är alldeles för impulsiv för den bekantskapskrets jag har. Jag vet inte varför jag är sån men varje gång jag planerar in nånting så känns det som att jag missar något annat. Så jag mår bäst ( tror jag ) när jag inte har en full almanacka.
Problemet med detta är att man sällan får någon med sig på sina äventyr. Att samma dag som man bestämmer att man vill dra iväg en stund verkligen dra iväg är det nog inte många som klarar. Det gör att jag ofta får göra saker och ting ensam. Ibland är ju även det skönt men 8 gånger av 10 så vill man ha någon att prata med.

Long time no See

Wow det var ett tag sen. Men jag skyller allt på semester och för lite att göra.
Som sagt semester och några oväntade bakslag senare så är jag tillbaka. Man kan väl utan tvivel säga att jag har haft en väldig tur med vädret. Sol i princip varenda dag och ohyggligt varmt, men jag klagar inte bara konstaterar.
De oväntade bakslagen ska vi inte gå in på här den som vill veta får helt enkelt fråga. Men allt som allt en bra semester med höbärgning, grillfester, solande, badande (trots att jag är en badkruka) och en hel del dans.
Nu är det tillbaka till verkligheten igen, men nedräkningen har börjat. Jag kan säga att jag är lite lätt nervös inför det nya jobbet, samtidigt som tycker det ska bli otroligt spännande och roligt att göra något lite annorlunda. Jag försöker att inte tänka så mycket på det utan ta det som det kommer, när det kommer.

RSS 2.0